О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зі святом, декан АП!


#12-13 от 22.09.2014

Нещодавно відзначив свій ювілей професор кафедри «Автоматика і керування в технічних системах», декан факультету Анатолій Іванович Гапон. Уже понад 40 років життя Анатолія Івановича тісно пов’язане з НТУ «ХПІ». Студент, аспірант, доцент, професор, декан – це етапи його шляху. Неординарність, креативність, яскрава творчість – все це поєднується в його особистості. Майстерний викладач, талановитий науковець, автор багатьох винаходів і патентів, ініціатор різноманітних проектів, він завжди у центрі подій студентського життя. А ще – це різнобічно розвинута людина: чарівний виконавець власних пісень на концертах факультету, мандрівник і автор неординарних фотографій. Інтелігентна, відкрита, щира людина, декан, який з однаковою повагою ставиться і до колег, і до студентів. Попри звання та нагороди, Анатолій Іванович залишається чуйною людиною, мудрим наставником для молодої генерації майбутніх електриків.

Шановний Анатолію Івановичу! Бажаємо Вам міцного здоров’я та нових творчих здобутків, подальшої плідної науково-освітньої та організаційної діяльності, здібних студентів, натхнення і результатів.

З повагою, ректорат, співробітники факультету, студенти, редакція газети «Політехнік».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет