О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ПАМ’ЯТКА


#5 от 01.03.2005

ПАМ’ЯТКА

члену первинної профспілкової організації студентів Національного технічного університету „Харківський політехнічний інститут”

Друже! Ти є членом первинної профспілкової організації студентів НТУ „ХПІ”, яка має майже сторічний досвід роботи зі студентами та керівними організаціями усіх рівнів, досвід боротьби за права людини. Ти ідеш до профспілки і для тебе відкриваються нові шляхи.

Первинна профспілкова організація студентів НТУ „ХПІ” – твій помічник та захисник, якщо твої права в чомусь порушуються.

Будь-яка матеріальна допомога здійснюється через профспілкові структури факультету.

Питання поселення та виселення студентів з гуртожитку керівництво університету узгоджує з профкомом студентів.

Ти бажаєш відпочити та знайти нових друзів – і тут тобі допоможе профком студентів. В університеті функціонують студентські спортивно-оздоровчі табори “Студентський” (Чорне море, Алушта), “Політехнік” (Харківська область, с. Фігуровка). Потрапити туди, а також на бази відпочинку інших навчальних закладів міста Харкова та України ти можеш, звернувшись до профбюро свого факультету або до профкому.

Якщо ти хочеш бути здоровим – санаторій-профілакторій університету “Політехнік” до твоїх послуг.

Хочеш цілий місяць платити вдвічі менше за проїзд у метро та інших видах громадського транспорту Харкова – звертайся до профбюро свого факультету за пільговими проїзними квитками.

В тебе є чи буде дитина? Забезпечимо новорічним подарунком.
Якщо в тебе є питання щодо роботи пунктів громадського харчування університету, то і з цього питання звертайся до профкому студентів НТУ „ХПІ” – комісії громадського контролю.

І знову ж таки, квитки на культурно-спортивні заходи також розповсюджуються профкомом студентів.

Друже! Твоє основне завдання – вчитися добре для себе і своєї країни. А для того, щоб відстоювати твої права, працює профком студентів НТУ „ХПІ”.

На кожному факультеті існують профспілкові бюро в складі голови профбюро та членів профбюро, які займаються захистом твоїх прав, оздоровленням, культурно-спортивною роботою тощо.

В кожній групі є профгрупорг, який не лише володіє необхідною тобі інформацією, а й представляє й відстоює твої права та інтереси на всіх рівнях.

Ми є членами Студентської профспілкової асоціації міста Харкова, Асоціації профспілкових організацій студентів України.

Вся інформація про діяльність нашої профспілкової організації доводиться через студентів-активістів, інформаційні стенди, засоби масової інформації університету.
Будь-які заходи для студентів, які проводяться в університеті, в місті та Україні, так чи інакше пов’язані з профспілкою. А з ким же ще...

ТОБІ ЖИТИ – ТОБІ Й ШУКАТИ СВОЄ МІСЦЕ В ЦЬОМУ СВІТІ.

Юнаки та дівчата, нам крокувати завжди і всюди разом. А якщо ти ще першокурсник, достатньо зайти до профкому студентів і запитати: „А чому?”.
У профспілкової студентської організації університету є багато добрих задумів, ми намагаємося їх втілити в життя, але свіжі думки – пріоритет молодих.
Гасло молодості: „Твори, вигадуй, пробуй!” знову на порядку денному.

Профспілка в університеті – це школа життя. Об’єднуючи людей різних, вона об’єднує однодумців. Якщо людина пройшла школу профспілкової роботи – вона набуває неабиякого досвіду, який обов’язково стане їй у пригоді на все життя. Такій особистості набагато легше знайти своє місце в суспільстві.

Основні завдання профспілкової організації студентів:

– поєднання зусиль та координація діяльності членів профспілкової організації для досягнення спільних цілей профспілки;

– захист професійних, трудових, соціально-економічних прав та інтересів студентів перед адміністрацією університету та органами державної влади;

– розвиток та зміцнення студентського профспілкового руху, участь у розробці та реалізації державної молодіжної політики.

Як нас знайти: Україна, 61002, м. Харків, вул. Червонопрапорна, 16

Телефонуй: 700-40-26

Листуй: е-mail: nagorniy@kpi.kharkov.ua

Голова профспілкового комітету студентів НТУ „ХПІ”
Андрій Олегович Нагорний

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет