О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Звітно-виборна конференція


#5 от 01.03.2005

18 лютого відбулася 35 звітно-виборна конференція профспілки НТУ „ХПІ”, присвячена підведенню підсумків роботи організації за звітний період лютий 2000 – лютий 2005.

Учасники конференції – делегати підрозділів нашого університету ознайомилися зі звітами голови профспілкової організації А.Й. Фоміна та голови ревізійної комісії В.М. Котельника, а також мали змогу висловити побажання щодо покращення роботи профспілки. Зокрема, професор М.І. Рищенко запропонував звернути особливу увагу на умови праці співробітників університету, директор верстато-інструментального технікуму В.Л. Кириченко клопоталася про „облаштування столової для дітей та ремонт даху”, поступило кілька пропозицій щодо покращення умов проживання в таборі „Студентський” в Алушті, де не в кожному номері є столи та дзеркала, а ректор НТУ „ХПІ”, професор Л.Л. Товажнянський закликав усіх економити електричну енергію та воду. Після виступу ректора делегати просто засипали запитаннями, головними з яких були: „Не вистачає аудиторій, що нам робити?” та „Чи скоро переведуть отримання заробітної плати у банкомати?” На ці та інші питання Леонід Леонідович разом із Анатолієм Йосиповичем дали ґрунтовні відповіді.

Завершилася конференція обранням голови профспілкової організації та його заступників – було переобрано А.Й. Фоміна, а заступниками обрано М.Д. Сохненка та Б.Ф. Єрмоленка.

Детальніше про звітно-виборну конференцію читайте у наступному номері.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет