О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Творчих успіхів та щастя!


#9 от 12.06.2014

Ректорат, колектив науково-дослідної частини університету вітає завідувача відділу науково-технічної інформації і патентно-ліцензійної роботи науково-дослідної частини Леоніда Петровича Тижненка з 75-річним ювілеєм!

Протягом багатьох років Л. П. Тижненко бере активну участь у пропаганді наукових досягнень університету як в Україні, так і за її межами, сприяє створенню і проведенню міжнародних науково-технічних конференцій тощо. Під його безпосереднім керівництвом розроблялись і розробляються проекти експозицій університету та готуються необхідні документи для участі в міжнародних виставках-ярмарках у Китайській Народній Республіці, Індії, Литві, Бєларусі, Росії, Німеччині, Польщі, Угорщині, Туреччині, Чехії, Словенії тощо та у Всеукраїнських тематичних і галузевих виставках.

За свою діяльність Леонід Петрович неодноразово відзначався відомчими нагородами Міністерства освіти і науки України – нагрудним знаком «За наукові досягнення» та Почесною грамотою, а також грамотами Харківської облдержадміністрації та Харківської міської ради «За вагомий внесок у розвиток економіки Харківської області, підвищення якості і конкурентоспроможності вітчизняної продукції та активну участь у виставковій діяльності».

Шановний Леоніде Петровичу! В день славного ювілею бажаємо Вам щастя, міцного здоров’я, подальших творчих успіхів у роботі на благо нашого рідного університету!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет