О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Енергозбереження Електрообладнання Енергетика - 2005


#5 от 01.03.2005

VI Міжрегіональна спеціалізована виставка під такою назвою відбулася у спорткомплексі нашого університету. У ній взяли участь понад 100 підприємств, наукових установ, фірм та представники ЗМІ з 16 областей України.

Заступник харківського губернатора Володимир Бабаєв відвідав виставку. Пояснення йому дають ректор НТУ „ХПІ” Л.Л. Товажнянський та завідувач лабораторії кафедри ВІТ В.В. Лисенко. Фото В. Русиновського.

Центральне місце у виставці посіла експозиція Національного технічного університету „Харківський політехнічний інститут”. На ній було представлено понад 40 експонатів з 23 кафедр і підрозділів - від хімічних технологій до комп’ютеризованого приладобудування. Найбільшу увагу відвідувачів виставки привернули розробки у галузі енергозбереження та новітні технології.

Активну участь у ній взяли кафедри автоматизованих електромеханічних систем, вимірювально-інформаційної техніки, автоматизованих систем управління, охорони праці та екології, електричних машин, а також студенти АП, Е, ЕМБ, І факультетів.

Наукові досягнення 10 кафедр були відзначені дипломами організаторів виставки.

Для нашого університету участь у виставці - це можливість продемонструвати свої досягнення як у навчальній так і науковій сферах, знайти нових партнерів, ознайомитись з рівнем розвитку сучасних технологій.

Як відмітив перший заступник губернатора В. Бабаєв, проведення такої виставки - це робота на завтрашній день. Тут проходить обмін думками, досвідом, адже обладнання та технології поновлюються тут з кожним роком.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет