О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ендорфіни атакують мозок


#6-7 от 30.04.2014

15 квітня вже втретє новий корпус Науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» зібрав під своїм дахом вісім команд, що взяли участь в інтелектуальній боротьбі за весняний кубок гри «Ігри розуму. Ендорфіни атакують мозок».

Правила гри залишилися незмінними – змагання проходило у трьох турах, по десять питань у кожному. У перших двох турах команди змагаються між собою, завойовуючи собі право на місце у фіналі. Чотири команди, що краще за всіх проявили свої здібності, сходяться у фінальній битві за суперкубок від Студентського Альянсу та подарунки від партнерів гри.

Переможцем «Ігор розуму. Ендорфіни атакують мозок» стала команда «Зелений слоник», що брала участь і в попередніх інтелектуальних змаганнях.

Наступна серія ігор очікується в травні, не пропустіть свого шансу взяти участь і проявити свої інтелектуальні здібності!

Прес-служба НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет