О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«День відкритих дверей»


#3 от 28.02.2014

9 лютого у Палаці студентів нашого університету відбувся черговий, другий у цьому році, «День відкритих дверей». У заході взяли участь понад 1,5 тисячі учнів 10–11 класів Харкова, області та Східної України взагалі. Почався «День відкритих дверей» з презентації усіх кафедр та факультетів ХПІ, абітурієнти мали змогу поспілкуватися з провідними вченими та викладачами кафедр, дізнатися про спеціальності, умови навчання, принципи працевлаштування та ін.

Далі у великій залі Палацу студентів абітурієнти познайомилися з керівництвом Харківського політехнічного – ректором, проректорами та деканами. У своєму виступі ректор Л.Л. Товажнянський розповів про переваги навчання в НТУ «ХПІ», акцентував увагу присутніх на діяльності наукових шкіл, методичних розробках. Гості дізналися також і про чудові Палац студентів, Спорткомплекс, санаторій-профілакторій, спортивні табори, які входять до складу Політеху. Леонід Леонідович звернув увагу абітурієнтів на те, що НТУ «ХПІ» є дослідницьким вузом, тому правила прийому до нашого університету відрізняються від правил прийому до інших вузів.

Завершився «День відкритих дверей» святковим концертом, на якому виступили творчі колективи Палацу студентів та спілкуванням абітурієнтів з деканами факультетів.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет