О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Запрошуємо до участі в конференціях!


#3 от 28.02.2014

Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля запрошує взяти участь у І Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Конкурентоспроможність підприємства в умовах глобалізації».

Конференція відбудеться 7–19 квітня у Луганську. Її мета – обмін досвідом та апробація новітніх ідей, результатів наукових досліджень та практичних пропозицій щодо забезпечення конкурентоспроможності українських підприємств в умовах глобалізації. За підсумками конференції планується видання збірника тез та фахового збірника наукових праць «Вісник Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля».

Для участі необхідно до 20 березня подати заявку на електронну адресу оргкомітету: conf_mved@i.ua, на цю ж адресу необхідно надіслати і матеріали.

Додаткову інформацію щодо участі в конференції можна знайти на сайті http://my-education.in.ua.

ІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Якість у виробничих та соціально-економічних системах», яка присвячена 50-річчю Південно-Західного державного університету, відбудеться 22–23 квітня, Курськ (Росія).

До участі запрошуються науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, студенти, працівники підприємств, фахівці, а також всі особи, що проявляють інтерес до досліджуваних проблем.

Конференція проводиться з метою обміну досвідом у вирішенні актуальних проблем інженерних наук в галузі розробки і впровадження у виробництво інноваційних технологій, підвищення конкурентоспроможності виробів, що випускаються, виявлення нових стратегічних партнерів на внутрішньому і міжнародному ринках науково-технічної продукції, а також встановлення ділових контактів представників промисловості, технічних вузів і науково-дослідних установ регіонів Росії, країн ближнього і далекого зарубіжжя.

Статті подавати до оргкомітету до 20 березня тільки електронною поштою: konf-ukmis@yandex.ru. Кожному учаснику буде надісланий збірник за підсумками конференції з присвоєнням ISBN.

XХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD-2014) відбудеться 21-23 травня в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут».

Підчас роботи конференції планується засідання 28 секцій.

VI Міжнародна науково-технічна конференція «Сенсорна електроніка та мікросистемні технології» (з виставкою розробок та промислових зразків сенсорів) відбудеться 2–6 червня в Одесі.

На цьому науковому форумі розглянуть досягнення у цій галузі і відбудеться широке обговорення сучасних проблем у різних напрямах сенсорики.

Конференція присвячується 150-й річниці Одеського національного університету імені І. І. Мечникова і 100-річчю науки про напівпровідники.

Додаткова інформація про конференцію розміщена на веб-сторінці: http://www.semst.onu.edu.ua/semst-6/.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет