О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Нові партнери з африканського континенту


#3 от 28.02.2014

Невпинно розвиваються і збагачуються новими формами й напрямами міжнародні зв’язки нашого університету. 13 лютого до НТУ «ХПІ» завітала делегація Республіки Бурунді у складі Емануеля Тунгамвесе – радника Міністерства вищої освіти і наукових досліджень цієї країни; Гастона Хакіза – ректора Університету Бурунді та Леонарда Батурурімі – декана факультету прикладних та інженерних наук. Гостей прийняв ректор НТУ «ХПІ» професор Л.Л. Товажнянський, учасниками зустрічі були проректор професор В.О. Кравець, начальник відділу міжнародних зв’язків О.А. Гончаров, декан факультету міжнародної освіти І.В. Тюпа, а також представники Українсько-африканського центру Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Члени делегації побували в Харкові з метою ознайомлення з університетами і обговорення шляхів співпраці в сфері вищої освіти. В НТУ «ХПІ» гостей зацікавила можливість організації стажування викладачів і студентів, обмін науковою та іншою інформацією, наукова співпраця. У ході прийому в кабінеті ректора НТУ «ХПІ» була досягнута домовленість про укладення договору з Університетом Бурунді про навчальну і наукову співпрацю.

Фото В. Таємницького

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет