О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

На сторожі студентського здоров’я


#24-25 от 17.12.2013

На знімках: прийом веде завідувач оздоровчого пункту, лікар-терапевт Віталій Анатолійович Мельник;

Хворіти завжди не дуже приємно. Та все ж, коли поряд мама, яка і чай з малиною приготує, і компресом зігріє… А в самостійному житті, в гуртожитку, наприклад, турбуйся про своє одужання сам?

Аж ні! Є люди, які завжди готові прийти тобі на допомогу.

Оздоровчий пункт НТУ «ХПІ» розташований в приміщенні гуртожитку №1 «Гігант» за адресою: вул. Пушкінська 79/1, біля станції метро «Пушкінська». Неподалік розміщені гуртожитки №4, №5, №6, №10, так що їх мешканцям зручно відвідувати цей заклад.

Лікарі і весь персонал пункту обслуговують студентів та аспірантів денної форми навчання. Працюють вони 6 днів на тиждень (понеділок – п’ятниця з 8.00 до 18.00, субота – з 8.00 до 16.00). Прийом проводять співробітники Харківської міської студентської лікарні, зокрема: дільничні лікарі – терапевти, стоматологи, гінеколог, працює клінічна лабораторія. Лікарі ведуть прийом хворих, обслуговують виклики до тих, хто проживає в гуртожитках, проводять профілактичні медичні огляди, забезпечують диспансерний нагляд за студентами з хронічною патологією, ведуть санітарно-просвітницьку роботу.

лікар-стоматолог І категорії Юлія Олександрівна Христоєва;

Їх зусилля спрямовані на розширення обсягу та поліпшення якості медичної допомоги, забезпечення санітарно-гігієнічного та протиепідемічного благополуччя в студентському колективі, проведення широкої освітньої програми з пропаганди навичок здорового способу життя.

реєстратура забезпечує прийом, інформацію, облік.

Завітавши до оздоровчого пункту, ми потрапили в атмосферу уваги, турботи й доброзичливості. Наші враження були підкріплені свідченнями студентів, що їх саме приймали лікарі і медсестри.

Напередодні свята ми бажаємо всім студентам не хворіти в новому році, нашим медикам – того ж самого, а ще великих успіхів у їх благородній праці!

 

Фоторепортаж Валерія Таємницького.
 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет