До наступної Ночі науки в 2014 році

#22-23 от 26.11.2013

У ході Тижнів Німеччини, які пройшли у вересні в Харкові, відбулася нова для нашого міста і, як виявилось, цікава подія – Ніч науки. Провідні університети Харкова, науково-дослідні інститути відчинили 28 вересня двері для всіх, хто цікавиться дослідженнями, досягненнями харківських учених. Участь у цій акції взяв і НТУ «ХПІ», представивши багато цікавих розробок. Наш університет, крім харків’ян, відвідали делегація з Німеччини та представники Генерального консульства цієї країни в Донецьку.

Посольство Німеччини в Україні проводить 8 листопада зустріч за підсумками «Тижнів Німеччини 2013» та для обговорення нових ідей щодо здійснення подібного проекту в наступному році.

Ректор нашого університету професор Л.Л. Товажнянський отримав від Почесного консула Федеративної Республіки Німеччина Тетяни Гавриш подяку за активну участь у проведенні Тижнів Німеччини в Харкові, зокрема, Ночі науки.

«Враховуючи те, що нашими спільними зусиллями внесок Харкова в загальну програму Тижнів був одним із найвагоміших і помітних, дуже важливо «не знизити планку» і виступити наступного року ще яскравіше. Тому пропонуємо Вам вже зараз висловити свої побажання чи пропозиції відносно проведення Тижнів Німеччини в нашому регіоні в 2014 році, – пише Почесний консул. – Я впевнена, що завчасна підготовка та попереднє обговорення наших ідей у Посольстві допоможуть нам знайти надійних партнерів і максимально ефективно реалізувати наші плани».

 

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет