О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Магістри – 2013


#13-14 от 26.06.2013

Цього року наш університет здійснив черговий випуск магістрів – їх 763! З них 525 мають дипломи з відзнакою, а це свідчить про те, що вони – фахівці високої кваліфікації! Наші випускники придбали цінний досвід використання одержаних знань і умінь у вирішенні різноманітних завдань у відповідній сфері професійної діяльності. Всі вони оволоділи поглибленими знаннями з обраної спеціальності, навичками науково-дослідної діяльності, уміннями інноваційного характеру. У підготовку випускників, яка повністю відповідає європейському рівню і забезпечує мобільність на ринку праці, професори й викладачі вклали весь свій досвід і найновіші навчальні технології. Кращі з них будуть вступати до аспірантури. Переважна більшість – 97% магістрів – вже працевлаштовані. На них чекають наукові установи, відомі фірми та великі підприємства, такі як ДП «Електроважмаш», ВАТ «Турбоатом», ПАТ «Південкабель», ПАТ «Укргідропроект», ПАТ «Світло шахтаря», ДП УкрНТЦ «Енергосталь», Харківська філія ЦКБ «Енергопрогрес», наукове товариство ТОВ «Вертикаль» та інші.

Серед талановитої молоді багато призерів Міжнародних олімпіад та конкурсів, 29 червня ректор НТУ «ХПІ», професор Л. Л. Товажнянський вручив почесні дипломи найкращим із них.

Вітаємо випускників 2013 року! Бажаємо їм великого щастя у подальшому житті, натхнення та творчих досягнень!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет