О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зробимо свій вклад у розвиток техніки!


#10 от 07.05.2013

50-річчя кафедри промислової та біомедичної електроніки – визначна подія не тільки для всього ХПІ, але й для студентів кафедри.

За чотири роки ми навчилися самостійно шукати шляхи вирішення проблем, необхідну інформацію та відповіді на запитання. Процес навчання цікавий і захоплюючий завдяки професіоналізму наших учителів, їх умінню знайти підхід до кожного. Викладачі кафедри прищеплюють любов до пізнання нового, вмотивовують студентів до навчання.

Ми дуже раді, що кафедра надає нам можливість закріпити всі теоретичні знання, набуті протягом навчання, на практиці. Все це можливо у лабораторії біомедичної електроніки, яка обладнана сучасними діагностичними приладами. Ми впевнені, що знання та навички, отримані під час проведення лабораторних досліджень, стануть в нагоді не лише в професійній діяльності, а й у повсякденному житті. У лабораторії також ведуться дослідження та розробка медичних приладів. Ми під час виконання своїх бакалаврських дипломних проектів, метою яких є дослідження органів дихання, маємо можливість зробити свій маленький, але сподіваємося, вагомий вклад у розвиток медичної техніки.

Також слід зазначити, що для нас студентське життя не тільки цікаві лекції, безсонні ночі з конспектом перед сесією, але й віддані друзі й однокашники. Наша група дружна, і кожен студент відповідальний і цілеспрямований. І все це завдяки нашому куратору – старшому викладачеві, к. т. н. Р. С. Томашевському, викладачам – професору А. В. Кіпенському, асистентові В. В. Куліченку, доценту Є. І. Королю, які приділяють багато уваги і часу всім студентам.

Ми з упевненістю можемо сказати, що кафедра промелектроніки стала для нас рідною, сюди хочеться приходити знову і знову. І в переддень ювілею ми бажаємо їй подальшого процвітання, нових наукових досягнень, а всім співробітникам - міцного здоров’я й терпіння!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет