О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Візит до НТУ «ХПІ» делегації з Казахстану


#6-7 от 28.03.2013

14 березня Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» приймав делегацію, яка прибула з офіційним візитом з Казахстану. Мета зустрічі - обговорення питань співпраці з трансферту технології. До складу казахської делегації увійшли представники ТОО «Науково-дослідний інститут «Казахстан інжиніринг», АТ «Alageum Electrik «КТЗ» і АТ «Трансформаторний завод».

У ході зустрічі були обговорені питання взаємного співробітництва НТУ «ХПІ» та казахстанських підприємств у сфері трансферу технологій та підготовки інженерних кадрів для розвитку економіки та промисловості Республіки Казахстан.

Окремим питанням було розглянуто основи співпраці в галузі забезпечення електромагнітної безпеки і об’єктів народного господарства Республіки Казахстан, технологій синтезу метанолу для нафтовидобутку, енергоефективності.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет