О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»


#6-7 от 28.03.2013

Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»

відбулася 22 березня. 210 делегатів – представники всіх факультетів та підрозділів університету заслухали звіт ректора Л. Л. Товажнянського про виконання ректоратом умов колективного договору, що його укладають щороку керівництво університету з профспілковим комітетом співробітників. Ректор детально проаналізував хід виконання всіх пунктів договору, особливу увагу звернувши на його соціальну складову, аргументовано показав, що ректорат відповідально ставиться до своїх зобов’язань перед колективом працівників.

Голова профкому А. Й. Фомін доповів про роботу профспілки над виконанням умов договору. Обидва звіти були схвалені делегатами конференції. У її роботі також взяла участь голова Харківської обласної профспілкової організації працівників освіти і науки Л. М. Дулуб. Вона відзначила значну роботу профспілки співробітників НТУ «ХПІ» – найбільшої за чисельністю в обласній організації та вручила голові профкому А. Й. Фоміну «Золоту відзнаку» Заслуженого працівника профспілки працівників освіти і науки України.

Детальну інформацію про підсумки конференції трудового колективу читайте в наступному випуску нашої газети.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет