О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Постанова звітної профспілкової студентської конференції


#6-7 от 28.03.2013

 
На питання студентів відповів ректор НТУ «ХПІ» професор Л. Л. Товажнянський
Денис Ященко (МШ-30б) – голова спортивно-масової комісії.
Аліна Щеніна (МТ-17ам) – голова культурно-масової комісії.
Ольга Сафоник (ЕК-30а) – заступник голови культурно-масової комісії"
Аспірант Сергій Савицький – голова житлово-побутової комісії.
Тарас Омеляненко (КІТ-57) – керівник відділу інформаційних технологій і перспективного розвитку."
 

Учасники конференції заслухали і обговорили звіт голови комітету ППОС НТУ «ХПІ» А. О. Нагорного про роботу комітету ППОС за період з 24 квітня 2012 року по 20 березня 2013 року і відзначили, що:

  • комітет ППОС у своїй роботі керується рішеннями попередніх конференцій і спрямовує свою діяльність на виконання статутних вимог щодо вирішення питань соціального та правового захисту студентів;
  • більшу частину профбюджету спрямовує на надання матеріальної допомоги та преміювання членів профспілки, організацію та проведення спортивних і культурно-масових заходів у факультетських профорганізаціях;
  • значну увагу приділяє керівництву роботою профбюро факультетів та активізації і вдосконаленню їх діяльності;
  • сприяє розвитку матеріально-технічної бази спортивно-оздоровчих таборів, займається оздоровленням студентів, і особливо пільгового контингенту у санаторії-профілакторії «Політехнік»;
  • разом з тим, спільна робота адміністрації та комітету ППОС щодо організації оздоровлення студентів, функціонування спортивно-оздоровчих таборів потребує постійного контролю та координації спільних дій.


Звітна профспілкова конференція студентів первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» постановила:

1. Роботу первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» у звітному періоді визнати задовільною.

2. Звітну доповідь ревізійної комісії первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» затвердити.

3. Комітету ППОС спільно з ректоратом сприяти створенню безпечних умов організації навчально-виховного процесу, дотриманню норм навчального навантаження та рівномірного його розподілу протягом тижня.

4. Ректорату, комітету ППОС та дирекції студмістечка продовжувати роботу з покращення житлово-побутових умов у гуртожитках. Посилити громадський контроль за забезпеченням належних умов проживання, навчання та відпочинку студентів у гуртожитках.

5. Рекомендувати табірній комісії університету розробити план роботи з метою своєчасного вирішення проблем підготовки спортивно-оздоровчих таборів до оздоровчого сезону, розробки проектів кошторисів таборів та вартості путівок для студентів, оздоровлення якомога більшої кількості студентів у літній період.

6. Комітету ППОС спільно з адміністрацією своєчасно планувати кошти на дотування студентських путівок, що надаються з фонду соціальної допомоги, а також з коштів профбюджету.

7. Комітету ППОС спільно зі спортклубом забезпечувати пропагування здорового способу життя, сприяти якнайбільшому заохоченню студентів до участі в спортивних секціях, продовжувати спортивно-масову роботу в справі організації спортивних турнірів на призи ППОС.

8. Комітету ППОС спільно з адміністрацією продовжувати роботу щодо покращення умов відпочинку в спортивно-оздоровчих таборах НТУ «ХПІ». Оздоровчій комісії комітету ППОС активізувати своєчасне інформування студентів з метою заохочення до оздоровлення в санаторії-профілакторії «Політехнік» та спортивно-оздоровчих таборах.

9. Комітету ППОС разом з дирекцією Палацу студентів спільно діяти у справі заохочення студентів до участі в художній самодіяльності, підвищення мистецького рівня і видовищності заходів, що проводяться.

10. Комітету ППОС з метою активізації і вдосконалення діяльності факультетських профорганізацій, а також ефективного керівництва діяльністю профбюро, проводити щорічну «Школу профспілкового лідера», різноманітні тренінги впродовж року.

11. Комітету ППОС проводити активну роботу щодо покращення інформування студентів про роботу ППОС НТУ «ХПІ» через власний сайт, соціальні мережі та інформаційну панель. Комісії з комунікацій розглянути можливість запровадження нових форм інформаційної роботи.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет