О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

На честь визволення Слобожанщини


#6-7 от 28.03.2013

На Харківщині в лютому 2013 р. стартувала Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України», присвячена 70-річчю визволення Слобожанщини від німецько-фашистських загарбників. Заходи цієї акції будуть проходити в усіх районах області в ті дні, коли вони були звільнені, аж до 19 вересня – дня остаточного визволення Харківської області.

Залучається до Всеукраїнської естафети і колектив НТУ «ХПІ». У Музеї історії традиційно проходитимуть зустрічі з ветеранами – учасниками бойових дій, учасниками трудового фронту, дітьми війни. Музей за підтримки ректорату, профспілкових організацій викладачів та співробітників, студентів, редакції газети «Політехнік» пропонує взяти участь у конкурсі «Пам’ять серця» на кращу фотографію, літературний твір (есе, спогади, розповідь, вірш), присвячені 70-й річниці визволення нашого краю. Взяти участь у конкурсі можуть студенти, викладачі, співробітники незалежно від віку. Кращі твори будуть надруковані в газеті «Політехнік». Передбачено нагородження переможців.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет