О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо!


#2 от 07.02.2013

З ювілеєм кафедра технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей вітає кандидата технічних наук Людмилу Павлівну Щукіну.

Трудовий шлях Людмили Павлівни вже понад 30 років тісно пов’язаний з НТУ «ХПІ». Вона прийшла на кафедру кераміки в 1988 році в якості інженера, в подальшому захистила кандидатську дисертацію та продовжує працювати на рідній кафедрі.

Л. П. Щукіна дуже старанно, вдумливо та енергійно ставиться до викладацького процесу, щороку оновлюючи лекційні курси та намагаючись давати студентам вичерпну інформацію зі спеціальних знань, приділяючи студентам та аспірантам максимум уваги і піклування. Ці зусилля увінчуються одержанням студентами премій та дипломів за участь у конкурсах наукових робіт.

Людмила Павлівна є одним із керівників науково-дослідних робіт кафедри та їх активним виконавцем. Важливо відзначити її вагомий внесок у видання монографій та навчальних посібників. Колеги віддають належне освіченості, інтелекту та людяності Людмили Павлівни, її прагненню до вдосконалення своїх професійних якостей.

Колектив кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей сердечно поздоровляє Людмилу Павлівну з днем народження та бажає творчих успіхів у праці, здоров’я та добробуту!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет