О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зичимо здоров’я!


#2 от 07.02.2013

14 січня відсвяткувала свій ювілей старший викладач кафедри політичної історії Світлана Степанівна Арбузова.

У 1970 році Світлана Степанівна вступила на історичний факультет Харківського державного університету ім. О. М. Горького, який закінчила з відзнакою. З 1982 року її доля тісно пов’язана з кафедрою політичної історії ХПІ. Асистент, аспірант, старший викладач кафедри – етапи її творчої діяльності.

За більш ніж 30-річний термін її праці у нашому університеті вона виявила себе як талановитий викладач-методист. Її постійна турбота про підвищення професійної майстерності, ретельна підготовка лекцій, семінарських занять та організація індивідуальної роботи зі студентами є прикладом для наслідування. Виявом високої кваліфікації С. С. Арбузової є її участь у виданні кафедрою навчальних і методичних посібників з історії України, у роботі різноманітних науково-теоретичних і науково-методичних конференцій, написання наукових статей.

З ювілеєм, шановна, вітаємо,
І хай сонячним буде Ваш вік,
Ми усім колективом бажаємо
Здоров’я і щастя навік!

Колектив кафедри політичної історії

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет