О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наш ректор - харків’янин року!


#17-18 от 30.08.2004

Вітаємо ректора НТУ „ХПІ” Леоніда Леонідовича Товажнянського з присвоєнням звання Лауреата рейтингу „Харків’янин року” - 2003 в номінації „Діячі науки, культури, мистецтва, медицини та спорту”! Ця нагорода свідчить про особистий вагомий внесок у формування позитивного іміджу та підвищення соціально-економічного статусу нашого міста.

Знаменна подія відбулася 22 червня в нашому університеті - було закладено нову споруду науково-технічної бібліотеки. Цей момент відображено на нашому знімку. Ректором Л.-Л. Товажнянським, якому довелося бути учасником будівництва корпусів У-1, У-2, спортивно-оздоровчого табору в Алушті та інших об’єктів у НТУ „ХПІ”, у підвалини майбутнього бібліотечного корпусу, за звичаєм будівельників, була закладена пам’ятна монета.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет