О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Видавництво НТУ «ХПІ» – лідер галузі – 2012


#2 от 07.02.2013

«Підручник НТУ «ХПІ» – видавництво нашого університету – за результатами Національного бізнес-рейтингу 2011–2012 р. отримало почесне звання «Лідер галузі – 2012», посівши 11-е місце в Україні (КВЕД 22.23.0 «Палітурна та оздоблювальна справа»). Наше видавництво було представлено в таких номінаціях: прибутковість і ліквідність, масштаби виробництва і платоспроможність, соціальні показники, ефективність використання ресурсів і інвестиційна привабливість.

Національний бізнес рейтинг – це комплексна рейтингова програма, яка визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики.

Продукція видавництва навчальна: підручники, в основному, з грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, навчальні посібники, монографії. Друкуються у видавництві «Підручник НТУ «ХПІ» не лише викладачі і вчені нашого університету, а й з інших вузів та наукових установ, наприклад, ННЦ «Харківський фізико-технічний інститут», Фізико-технічний інститут низьких температур НАН України та ін.

Неодноразово продукція видавництва посідала призові місця на різноманітних конкурсах, завдяки своєму неповторному стилю оформлення. Саме у видавництві «Підручник НТУ «ХПІ» вийшов 6-томний підручник «Двигуни внутрішнього згоряння», автори якого стали лауреатами Державної премії України. Як повідомив нам директор видавництва Леонід Дмитрович Черкашин, зараз до друку готується, наприклад, 3-томник «Скалярний і векторний аналіз для класичної інженерної освіти» (автори – Ю. Л. Геворкян і О. Л. Григор’єв) та інші видання.

ТОВ «Видавництво «Підручник НТУ «ХПІ» нагороджене Золотою медаллю і пам’ятним сертифікатом. Вітаємо співробітників видавництва і бажаємо подальших успіхів!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет