О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

НТУ «ХПІ» – серед спортивних лідерів України


#2 от 07.02.2013

На знімку: кубки та дипломи отримали ректор НТУ «ХПІ» Л. Л. Товажнянський і завідувач кафедри фізичного виховання нашого університету А. І. Любієв.

Напередодні нового року в Національному університеті фізичного виховання та спорту України (Київ) відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів ІІІ Спортивних ігор України серед вищих навчальних закладів, Всеукраїнського конкурсу на кращий стан фізичного виховання та спорту в вузі, IV Спортивних ігор школярів України і III Всеукраїнської спартакіади учнів професійно-технічних навчальних закладів 2012 року.

У цьому святковому заході взяв участь перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Сулима, який зачитав привітання від Дмитра Табачника. У ньому Міністр висловив впевненість у тому, що наступні змагання 2013 року принесуть усім радість перемог і відкриють багато нових яскравих зірок українського студентського спорту. Він також побажав спортсменам успішних стартів на XXVII Всесвітній літній Універсіаді 2013 року.

Цього дня нагороди приймав і Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». Нагадаємо, що наш вуз зайняв 2 місце в 1-му Всеукраїнському студентському фестивалі з ігрових видів спорту, став переможцем у чемпіонатах ІІІ Спортивних ігор України серед студентів вузів III–IV рівнів акредитації та завоював «срібло» у загальнокомандному заліку цих змагань.

Ми поздоровляємо наших спортсменів з успіхом та бажаємо їм нових досягнень!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет