Вшанування героїв – ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій

#3-4 от 26.02.2013

У нашому університеті існує глибока традиція вшанування героїв – ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій, покоління політехніків виховуються на їх прикладі. Традиційними є заходи біля Меморіалу слави напередодні свята Перемоги, тематичні виставки у Музеї історії, концерти для ветеранів, спортивні змагання. У них завжди беруть участь і студенти, і викладачі.

Цей знімок зроблений напередодні Дня захисника Вітчизни. В Музеї історії НТУ «ХПІ» відбулася зустріч студентів комп’ютерно-технологічного коледжу нашого університету та учнів 43-ї харківської гімназії з учасником Великої Вітчизняної війни, головою Ради ветеранів НТУ «ХПІ» доцентом А. І. Христофоровим та воїном-інтернаціоналістом, полковником запасу, учасником бойових дій у Афганістані, начальником навчальної частини ХПІ В. Я. Бортниковим. Герої трагічних подій минулих років поділилися з молоддю спогадами про те, що їм довелось пережити на полях жорстоких битв, згадали тих, хто загинув в ім’я миру.

 

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет