Вірте у свої сили!

#22-23 от 14.12.2012

Випускниці Харківського машинобудівного коледжу Карині Васильєвій 2012-й запам’ятається знаковими подіями: вона стала студенткою факультету «Автоматика і приладобудування» Харківського політехнічного і завоювала титул «Міс першокурсниця АП».

– Це для мене стало несподіванкою. Не тому, що я не вірила в себе, просто це перша перемога такого масштабу. Для мене конкурс став яскравою незабутньою подією, як і для всіх його учасниць, – розповідає Карина. – Я вдячна всім, хто організував цей конкурс, хто підтримував мене, особливо моїй групі! Спасибі за здійснення моєї маленької мрії!

Карина Васильєва не вперше виступала перед публікою: у коледжі вона не раз виходила на сцену у складі колективу народних танців, брала участь у студентських конференціях, була старостою своєї групи і головою студентської ради. Також Карина навчається на заочному відділенні в Харківському національному педагогічному університеті ім. Г. Сковороди за фахом «Педагог молодших класів».

Дівчина вже зараз готується представляти свій факультет у конкурсі «Міс ХПІ», який відбудеться в 2013 році. А напередодні Нового року Карина всім студентам нашого університету побажала:

– Досягти поставлених цілей! Просто повірте в себе, і у вас обов’язково все вийде. У мене ж вийшло!

 

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет