О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Турбота про здоров’я політехніків


#22-23 от 14.12.2012

На порозі січень, а в пам’яті більшості з нас живі події 2012 року, серед яких – яскравий літній відпочинок, в тому числі й той, що вдався завдяки турботам Політеху.

У 2012-му профспілковий комітет на чолі з А. Й. Фоміним і адміністрація університету зробили все можливе для організації літнього відпочинку політехніків. Незважаючи на складне фінансове становище, наші спортивно-оздоровчі табори «Студентський» (м. Алушта, АРК) та «Політехнік» (урочище Фігуровка) працювали злагоджено та надійно. З 3 по 23 червня на базі «Студентського» оздоровилися та відпочили за пільговими путівками понад 120 дітей співробітників нашого вузу. З 11 по 28 липня у дитячому оздоровчому таборі «Політехнік» за такими ж путівками побувало 65 дітей. Усього ж у двох цих таборах у нинішньому році оздоровилося 189 дітей співробітників НТУ «ХПІ».

Всього ж з липня по серпень на базі наших таборів відпочило близько 150 політехніків. Крім того, 53 співробітники ХПІ лікувались у санаторіях.

Турботами профкому студентів ХПІ (голова – А. О. Нагорний) у році, що минає, у «Студентському» відпочило 80 студентів, а у «Політехніку» – 33. А ось у санаторії-профілакторії покращили своє здоров’я 1100 чоловік, з яких дев’ять сиріт, троє людей з обмеженими фізичними можливостями та 19 студентів з малозабезпечених сімей.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет