О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Логіка інженерної діяльності


#21 от 07.12.2012

Пазиніч С. М., Пономарьов О. С., Товажнянський Л. Л.: Підручник. – Харків: Підручник НТУ «ХПІ», 2012. – 480 с.

Книга є першим в Україні й на пострадянському просторі підручником, цілеспрямовано адресованим інженерній аудиторії, студентам та аспірантам вищих навчальних закладів інженерного профілю.

Відповідає програмі з логіки, рекомендованій Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, проте зміст підручника виходить за межі програми і відображає результати досліджень авторів у сфері логіки людської діяльності й досвід викладання оригінального спецкурсу логіки інженерної діяльності в НТУ «ХПІ».

Підручник пройшов висококваліфіковане рецензування. Показово, що два академіки НАН України – В. Г. Кремень та А. Є. Конверський – дали схвальний відгук на рукопис підручника і рекомендували його до видання і впровадження в навчальний процес вищих технічних навчальних закладів.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет