О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Шановні студенти!


#21 от 07.12.2012

Від імені Громадської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України та від себе особисто вітаю вас з Днем студента!

Це свято, що започатковано в Україні 1999 року, символізує увагу держави до найбільш активної, творчої та допитливої частини суспільства – студентства.

Ви, шановні студенти, в усі часи були барометром суспільних настроїв, рушієм позитивних соціальних змін, об’єктивним оцінювачем якості освіти у вищих навчальних закладах.

Упевнений, усі ви усвідомлюєте, що у ваших руках майбутнє нашої держави, а запорукою цьому може стати відмінне навчання та самовіддане служіння національним інтересам.

Творіть добро для людей і воно стане вашим надбанням.

Нехай вам щастить на хороших учителів та друзів, міцного здоров’я вам і вашим родинам.

З повагою начальник департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України Я. Болюбаш.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет