О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студент ХПІ – це вірний вибір!!!


[П. Ніколенко]
#21 от 07.12.2012

На знімку С. Липовця: ректор нагороджує Катерину Плаксій – переможницю вузівського туру конкурсу «Кращий студент України».

15 листопада в НТУ «ХПІ» відзначали Міжнародний день студента. З нагоди свята у залі засідань Вченої ради відбулася традиційна зустріч ректора університету професора Л. Л. Товажнянського з кращими студентами вузу. Вітаючи політехніків та закликаючи їх до сумлінного навчання, він відзначив: «Щаслива зірка привела вас до ХПІ, а ми, викладачі, гарантуємо, що ви станете висококласними спеціалістами. Потужна інфраструктура вузу дає вам можливість отримувати фундаментальну освіту та всебічно розвиватися і формувати свій світогляд. Ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху».

Університетське життя – це не лише навчання. Сьогодні студенти займаються громадською діяльністю та є членами студентських організацій, де стикаються з необхідністю вирішення соціальних проблем суспільства, активно беруть активну участь у творчих колективах Палацу студентів.

Проректор НТУ «ХПІ» професор Є. І. Сокол оголосив наказ про нагородження та преміювання студентів. Кращі студенти – переможці конкурсів і Всеукраїнських олімпіад, учасники колективів Палацу студентів, а також ті, хто досяг високих результатів у спорті – отримали з рук ректора диплом чи подяку та, найголовніше, щире побажання успіхів у подальшому навчанні та житті.

Від багатотисячного колективу професорів та викладачів студентів привітав завідувач кафедри загальної та експериментальної фізики професор А. О. Мамалуй. Він зауважив, що «найбільша насолода – пізнавати нове, і ви, студенти, маєте таку можливість і саме тому запам’ятаєте роки навчання в ХПІ назавжди».

Далі слово було надане одній із кращих студенток університету Катерині Плаксій (І-27ам). Вона дякувала рідному вузу, його викладачам та особисто ректорові, який своєю невтомною працею створив у Харківському політехнічному неповторну атмосферу, що сприяє навчанню та науковому зростанню. На завершення своєї палкої промови Катерина прочитала власний вірш про рідний інститут.

Яскравим завершенням заходу став святковий концерт у Палаці студентів, де виступили творчі колективи університету.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет