О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ВТБ Банк: співробітники НТУ «ХПІ» – клієнти, яким ми особливо довіряємо


#19-20 от 15.11.2012

Інтерв’ю з директором відділення «Харківська регіональна дирекція» ПАТ «ВТБ БАНК» Ольгою Миколаївною Овчелуповою.

Ольга Миколаївно, розкажіть про ВТБ Банк: досягнення, плани, продукти та послуги.

– Наш головний результат – надійна робота і стабільне місце у 10-ці найбільших банків України протягом кількох років. Запорукою цього стала напружена та якісна робота. При цьому нам довіряє все більше громадян України: кількість кредитів і депозитів у Банку стабільно зростає.

За будь-яких економічних умов ВТБ стабільно фінансує економіку України, бере на себе нові й виконує раніше взяті зобов’язання з кредитування. Одним з найбільш важливих та цінних показників є те, що ВТБ в Україні входить до ТОП-5 за обсягами кредитування юридичних осіб. Серед наших корпоративних клієнтів – підприємства автомобілебудування, залізниці країни, металургійні та хімічні підприємства, енергетичні компанії.

Більш того, постійно зростає і наш портфель кредитів фізичним особам. Сьогодні у ВТБ можна отримати кредит на новий або б/в автомобіль, житло або кредит готівкою, при чому як на кредитну картку, так і готівкою на вигідних для клієнтів умовах.

За рахунок яких переваг ВТБ входить до числа банків-лідерів України?

– Однією з наших головних переваг є надійність, здатність зберігати і примножувати кошти клієнтів, якісне обслуговування та повна увага до кожного клієнта банку.

За результатами першого півріччя 2012 року портфель депозитів юридичних та фізичних осіб ВТБ склав 11,1 мільярдів гривень. 8 з 10 наших клієнтів сьогодні переоформлюють депозитні вклади у Банку.

У нас інформаційно-відкрита і зрозуміла, а тому надійна структура власності: 99,97% акцій банку належить російському ВАТ Банк ВТБ. Важливим є те, що власники ВТБ в Україні зрозумілі і прозорі: це не офшор і не приватний капітал. Наші акціонери ніколи не «згорнуть» бізнес в Україні. Не варто також забувати, що ВТБ – другий за величиною державний банк у Росії, і при цьому велика міжнародна фінансова група, представлена у 20 країнах світу.

На що слід звертати увагу клієнтам при виборі фінансової установи для оформлення кредиту?

– В першу чергу, кожен, хто планує взяти кредит, повинен провести аналіз пропозицій банків. При цьому буде правильно порівнювати умови кредитування на прикладі однієї суми на один і той самий строк. Це означає, що для розрахунку щомісячного платежу за кредитом майбутньому клієнтові банку необхідно це робити на прикладі конкретної суми. Наприклад, прорахувати готівковий кредит на суму 10 000 гривень на 36 місяців.

Такий прорахунок необхідний ще й тому, що на кінцевій вартості будь-якого кредиту відбивається і вартість всіх супутніх послуг – наприклад, комісія за отримання готівки, а також інші фінансові зобов’язання, наприклад, комісії страхової компанії, оцінювача, нотаріуса тощо.

Часто майбутні клієнти не враховують всі ці параметри кредиту, порівнюючи виключно ставки і початкові внески. У результаті сума одноразових і реальних щомісячних виплат за кредитом не відповідає розрахованій заздалегідь.

Хочу зазначити, що пропозиція ВТБ Банку з кредитування населення дійсно є однією з найбільш цікавих на ринку з урахуванням усіх супутніх витрат на кредит.

Чи пропонує ВТБ Банк щось особливе для співробітників НТУ «Харківський політехнічний інститут»?

– На сьогоднішній день ВТБ Банк розробив спеціальну програму кредитування співробітників великих організацій та компаній, до числа яких, звичайно ж, входить НТУ «ХПІ». Завдяки цій програмі співробітники НТУ «Харківський політехнічний інститут» отримують знижку 5% від стандартної відсоткової ставки за кредитом на сумму до 50 000 гривень строком до 3 років без будь-якої застави та поручителя. Крім того, співробітники інституту можуть отримати кредит готівкою на суму до 250 000 гривень строком до 5 років зі знижкою 2% від стандартної відсоткової ставки за кредитом. При цьому кредит до 100 000 грн. оформляється без будь-якої застави і без поручителя. Якщо додати до цього відсутність щомісячної комісії та комісії за дострокове погашення кредиту, можна з упевненістю стверджувати, що подібні умови є найбільш привабливими і вигідними для клієнтів. Тому, якщо співробітнику ХПІ потрібні кошти на ремонт, відпочинок, лікування, на купівлю будь-якої техніки або інші потреби – ВТБ Банк зможе допомогти у вирішенні такого питання і видати кредит на найбільш вигідних на ринку умовах. Гроші можна отримати готівкою на карту ВТБ. В Україні мережа банкоматів ВТБ Банку та банків-партнерів, які надають можливість зняття готівкових коштів за вигідними тарифами, становить понад 5 100 банкоматів.

Що потрібно для того, щоб співробітник НТУ «ХПІ» зміг отримати необхідну суму готівкою на пільгових умовах?

– Пакет необхідних документів мінімальний: паспорт, ідентифікаційний код, довідка про доходи, отримані за останні 6 місяців. Заявку на отримання необхідної суми можна подати прямо на території організації! Попередньо необхідно зв’язатися з персональним менеджером Банку та узгодити дату і час його приїзду. Протягом доби клієнтові буде надана відповідь і можна буде оформити кредит. Після цього співробітнику потрібно буде приїхати в банк для оформлення документів та отримання необхідної суми.

Для того, щоб отримати більш детальну консультацію про щомісячний платіж та інші умови кредиту, необхідно звернутися за телефонами: (095) 577-72-25 (Олена), (093) 514-91-10 (Катерина), (097) 937-83-13 (Олена), або за номером стаціонарного телефону (0757) 766-54-57, і персональні менеджери банку для НТУ «ХПІ» будуть раді надати всю необхідну інформацію.

Графік роботи персональних менеджерів – пн. пт. з 9.00 до 18.00.

До зустрічі у ВТБ Банку!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет