О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Натхнення та нових творчих здобутків!


#19-20 от 15.11.2012

23 вересня виповнилося 50 років завідувачу кафедри «Колісні та гусеничні машини ім. О. О. Морозова», провідному вченому в галузі транспортного машинобудування, д. т. н., професору Дмитру Олеговичу Волонцевичу. Результати науково-дослідних робіт, у яких він брав участь як відповідальний виконавець, науковий керівник, впроваджені в промисловості України: КП «ХКБМ ім. О. О. Морозова», ВАТ «ХТЗ ім. С. Орджонікідзе», Львівський завод гідропередач, УкрАвтобусПром та інші. За цими розробками створено цілий ряд агрегатів і систем, що суттєво поліпшують конкурентоспроможність вітчизняної бронетанкової техніки на міжнародному ринку.

З приводу ювілею бажаємо здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів!

Колектив кафедри «Колісні та гусеничні машини ім. О. О. Морозова».

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет