О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо з олімпійським золотом!


#14 от 30.08.2012

На знімку: Яна Дементьєва – друга зліва.

У складі збірної України на ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні були і політехніки – випускники Яна Дементьєва (академічна гребля) та Дмитро Завадський (бадмінтон).

Першого серпня президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка вручив золотим призерам Олімпійських ігор з академічної греблі заслужені нагороди. Яна Дементьєва, Наталя Довгодко, Анастасія Коженкова та Катерина Тарасенко подолали дистанцію в 2000 метрів за 6 хвилин 35,93 секунди.

– Ми не боялися стартувати потужно і з великим відривом. Саме так цього сезону ми виграли усі свої старти. Перед початком заїзду я дівчатам сказала, що ми не віддамо ні гребка. Коли ми стартували, у нас були чотири серця, на фініші – стало одне ціле, – говорить в інтерв’ю Яна Дементьєва.

Це було друге «золото» в скарбничці української збірної.

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вітає свою випускницю Яну Дементьєву та її команду з найвищою нагородою в змаганнях з академічної греблі на Олімпійських ігр

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет