О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Весняні квітники Політехнічного


[М. Абрамчук]
#12-13 от 24.05.2012

Як приємно зараз прогулятися територією нашого університету! Студентське містечко розквітає навесні всіма барвами і радує своїм яскравим виглядом до пізньої осені. Прекрасні клумби на центральній алеї, біля нового корпусу бібліотеки не можуть нікого залишити байдужим. Мимоволі зупинишся, замилуєшся. Та не лише господарські служби дбають, щоб було затишно і чисто на території студмістечка. До них приєдналися співробітники факультетів і кафедр. І зараз біля інституту «Іоносфера», технічного та хімічного корпусів щойно осипалися пелюстки тюльпанів, а вже рясно квітне ірис. І лише фотоапарат може зупинити мить, щоб дати змогу знову і знову милуватися квітами.

А цей квітник створили й доглядають співробітники кафедри автоматизації хіміко-технологічних систем та екологічного моніторингу (завідувач – професор В.І. Тошинський).

Фото В. Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет