О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

День відкритих дверей


#8-9 от 18.04.2012

8 квітня НТУ «ХПІ» провів останній у поточному навчальному році День відкритих дверей. Свято відбулося у спортивному комплексі університету.

Як і завжди під час цього заходу, майбутні абітурієнти та їх батьки мали можливість поспілкуватися з представниками всіх кафедр і факультетів ХПІ, остаточно визначитися зі спеціальностями. Вони також познайомилися з керівництвом нашого університету – ректором, проректорами, деканами та членами центральної приймальної комісії.

Для проведення Ярмарку робочих місць, який відбувся 6 квітня, та Дня відкритих дверей легкоатлетичний манеж спорткомплексу було обладнано як виставковий майданчик. Кожна випускаюча кафедра мала власну кабінку, у який були розміщені стенди, мультимедійна апаратура для демонстрації рекламно-інформаційних фільмів та зразки продукції, що випускаються за розробленими в університеті технологіями.

Ректор НТУ «ХПІ» професор Л. Л. Товажнянський познайомив гостей з історією, традиціями університету, розповів про правила прийому до нашого університету в 2012 році та перспективи працевлаштування випускників. Далі у програмі Дня відкритих дверей відбулися показовий виступ баскетбольної команди «Політехнік» та виступи творчих колективів Палацу студентів НТУ «ХПІ»: танцювального ансамблю, клубу спортивного танцю та циркової студії. Серед їх артистів, відзначимо, є як студенти, так і школярі, сподіваємося – майбутні політехніки.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет