О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ НТУ «ХПІ» 2–27 КВІТНЯ 2012 РОКУ


#6 от 15.03.2012

Спеціалісти з дипломом Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» з успіхом працюють практично в усіх галузях економіки й освіти України, вносять гідний вклад у розвиток вітчизняної і світової науки, техніки й промисловості, здатні навчатися новому протягом усього життя, відповідати на вимоги часу.

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ!

Запрошуємо вас взяти участь у заходах Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» у квітні 2012 р. Це допоможе вам поповнити лави співробітників вашої компанії талановитими випускниками нашого університету.

Презентації випускників проводяться кафедрами і дають підприємству можливість зустрітися з професорами, викладачами і студентами старших курсів різних спеціальностей НТУ «ХПІ». Ви отримаєте нагоду не тільки заповнити існуючі вакансії, але й привернути до себе увагу студентів молодших курсів, запросити їх на практику до свого підприємства, сформувавши резерв для оновлення компанії в майбутньому.

Запрошуємо вас на презентації випускників за графіком, наведеним у цьому випуску газети. Для цього також необхідно погодити з кафедрою свою участь за телефонами, що також наведені у графіку.

Більше про заходи щодо працевлаштування студентів і випускників НТУ «ХПІ» ви можете дізнатися у «Центрі кар’єри» за телефоном (057) 707-66-03 або на сайті «Центра кар’єри» www.career.kharkov.ua.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет