О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Інтерпартнер – 2012


#4-5 от 27.02.2012

«Інтерпартнер – 2012»

10–15 вересня на базі спортивно-оздоровчого табору «Студентський» (м. Алушта, АРК) буде проведений XX, ювілейний, міжнародний науково-технічний семінар «Інтерпартнер – 2012» – «Високі технології в машинобудуванні».

У зв’язку з цим створено робочий програмний комітет, який очолив завідувач кафедри інтегрованих технологій машинобудування ім. М. Ф. Семка НТУ «ХПІ» професор А. І. Грабченко. Вченим секретарем комітету призначено наукового співробітника цієї ж кафедри Ю. Г. Гуцаленка.

«Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта і соціальний прогрес»

Міжнародна науково-теоретична конференція студентів та аспірантів під такою назвою відбудеться у нашому університеті 4–5 квітня. На цьому науковому форумі будуть працювати 12 секцій. Серед них – «Філософська думка України та світова філософія», «Актуальні проблеми історії України», «Духовна культура України: традиції та сучасність», «Педагогіка та психологія: вчора, сьогодні, завтра» та ін.

«ЗП – 2012»

Відповідно до плану наукових конференцій Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на 2012 рік НТУ «ХПІ» спільно з іншими організаціями України має мету провести з 27 серпня по 1 вересня у місті Севастополь 43-у міжнародну науково-технічну конференцію «Проблеми якості і довговічності зубчастих передач, редукторів, їх деталей та вузлів» «ЗП – 2012». Програмно-організаційний комітет конференції очолив завідувач кафедри теорій і систем автоматизованого проектування механізмів і машин НТУ «ХПІ» професор М. А. Ткачук.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет