О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

У Вченій раді


#4-5 от 27.02.2012

На останньому засіданні Вченої ради нашого університету на здобуття Премій Президента України для молодих вчених представлені:

  •  Андрій Олександрович Зуєв, к. т. н., старший викладач кафедри автоматики і управління в технічних системах та Дмитро Анатолійович Гапон, старший викладач кафедри автоматизації енергосистем – за наукову працю «Розробка тренажерних комплексів бронетанкової техніки з використанням сучасного математичного і програмного забезпечення».
  • Олександр Юрійович Девізенко, к. ф.-м. н., молодший науковий співробітник кафедри фізики металів та напівпровідників та Сергій Володимирович Недух, к. ф.-м. н., заступник завідувача відділу Інституту радіофізики та електроніки ім. О. Я. Усикова за наукову працю «Синтез, структура та властивості багатошарових нанорозмірних плівкових систем».

На здобуття Премій Верховної Ради України найталановитішим молодим вченим представлені:

  • Михайло Валерійович Кириченко, к. ф. м. н., молодший науковий співробітник кафедри фізичного матеріалознавства для електроніки та геліоенергетики та Роман Валентинович Зайцев, аспірант кафедри фізичного матеріалознавства для електроніки та геліоенергетики за наукову працю «Комплексне підвищення ефективності кремнієвих фотоелектричних перетворювачів широкомасштабного застосування та удосконалення методів їх атестації»;
  • Олександр Юрійович Заковоротний, к. т. н., доцент кафедри обчислювальної техніки та програмування та Микола Вікторович Мєзєнцев, старший викладач кафедри обчислювальної техніки та програмування за наукову працю «Створення сучасних інтелектуальних енергозберігаючих систем управління тяговим рухливим складом залізниць України».

Для участі у конкурсі на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України висунуто:

  • у номінації «За наукові досягнення» – молодшого наукового співробітника кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей, к. т. н. Оксану Миколаївну Борисенко;
  • у номінації «За спортивні досягнення» – аспіранта кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами, майстра спорту України Тимура Дмитровича Арабаджи.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет