О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я та успіхів!


#4-5 от 27.02.2012

Проректор Микола Корнійович Чеботарьов, який відзначив цими днями своє 60-річчя, починав у НТУ «ХПІ» з посади головного інженера вузу, згодом був призначений заступником проректора. І ось уже кілька років обіймає посаду проректора з адміністративно-господарської роботи. За цей час М. К. Чеботарьов здобув значний авторитет і заслужив повагу в колективі. Колеги знають його як людину працелюбну, скромну й порядну, як висококваліфікованого спеціаліста, якому політехніки завдячують вирішенням багатьох соціальних проблем.

У своїй важливій для університету праці Микола Корнійович постійно виявляє такі якості, як цілеспрямованість, наполегливість, завжди прагне отримати конкретний, позитивний результат, уміло спрямовує на його досягнення своїх співробітників.

У здобутках колективу НТУ «ХПІ» в справі збереження і збагачення матеріально-технічної бази університету велика частка зусиль, працьовитості, організаторських здібностей і професійності проректора М. К. Чеботарьова. Його колеги відзначають такі риси характеру ювіляра, як позитивне ставлення до людей і подій, точність, доброта і чуйність.

З приводу ювілею ректорат і громадськість університету, колеги побажали Миколі Корнійовичу міцного здоров’я, щастя йому і його близьким, подальших успіхів у праці!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет