Краса врятує світ!

[Ксенія Пітель, переможниця «Міс Першокурсниця – 2010», студентка групи АП-50]
#2-3 от 13.02.2012

На знімку: учасниці конкурсу, перша зліва – переможниця Владислава Зубченко.

Під цим гаслом факультет автоматики і приладобудування разом зі спонсорами свята компанією «Оріфлейм» та «Мері Кей» провели конкурс краси, юності та таланту серед студенток першого курсу. Сім дівчат взяли у ньому участь, виборюючи право називатися найпрекраснішою першокурсницею.

Розпочалося свято краси із дефіле. Не звичайного, а в ділових костюмах. Воно зачарувало всіх присутніх у залі, особливо представників сильної половини людства. Конкурсантки показали, що вони вміють гарно триматися на сцені. Дівчата приготували свої візитки, з якими, на думку журі, впоралися бездоганно. Після виступу останньої конкурсантки дівчата пішли готуватися до найвідповідальнішого конкурсу – презентації своїх захоплень, тобто творчих номерів.

Першою на сцену вийшла Аліна Бульбах із запальним спортивним танцем, заряджаючи публіку позитивною енергетикою. Відразу після танцю читала вірш Юлія Зюзгіна – втілення жіночності та ніжності. Під акомпанемент гітари співала Олена Шульга. Номер Анни Бородай та Павла Чаркіна – запальний «квік степ» – розвіяв ліричний настрій у залі, а довершили це Олександра Зеленська і Тетяна Гонтар з ніколи нестаріючим рок-н-ролом. Після них виступила Оксана Вітченко, її пісня зворушила серця присутніх, викликавши найтепліші почуття. Останньою на сцені танцювала Владислава Зубченко.

Здається, вже всі виступили, і час журі обрати переможницю, але дівчата підготували ще один сюрприз… Звучить тиха музика, і на сцену виходять конкурсантки в шикарних вечірніх сукнях. Їх супроводжують справжні джентльмени, запрошують до танцю, і всі починають кружляти в вальсі… Вальс… вальс… вальс… Але ось останні кроки і уклін. Зал у захваті!

І ось уже журі готове оголосити підсумки конкурсу. Для нагородження запрошуються декан факультету Анатолій Іванович Гапон і автор цих рядків. За результатами журі звання віце-міс отримала Олександра Зеленська, а «Міс Першокурсницею АП факультету – 2011» стала Владислава Зубченко.

Оголошено результати, та, на мою думку, у конкурсі немає ні переможців, ні переможених, адже головна мета – показати наскільки дружний наш факультет – досягнута повною мірою. Я вважаю, це яскравий початок студентського життя і навчання на АП факультеті.

 

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет