О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Конференція трудового колективу


#16-17 от 14.09.2011

У зв’язку з завершенням терміну контракту ректора НТУ «ХПІ» Леоніда Леонідовича Товажнянського з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту конференція трудового колективу нашого університету, що відбулася 9 вересня 2011 року, заслухала звіт про роботу ректора на цій посаді за період 2005–2011 років.

Заслухавши та обговоривши доповідь ректора, конференція трудового колективу постановила:

1. Звіт ректора Національного технічного університету «ХПІ» професора Л. Л. Товажнянського за 2005–2011 роки затвердити.

2. Роботу ректора Національного технічного університету «ХПІ» професора Л. Л. Товажнянського за 2005–2011 роки визнати задовільною.

3. Порушити клопотання перед Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України про призначення професора Л. Л. Товажнянського виконуючим обов’язки ректора НТУ «ХПІ» на період проведення конкурсу на заміщення цієї посади.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет