З 20-ю річницею Незалежності України!

[Дмитро Табачник, Міністр освіти і науки, молоді та спорту України]
#16-17 от 14.09.2011

Сердечно вітаю з національним святом нашої державності – Днем 20-ї річниці Незалежності України!

Як молода людина у 20 років здобуває освіту та формує свій життєвий світогляд, так і Україна у свої 20 років здобуває досвід побудови громадянського суспільства та стверджує основи суверенної, незалежної і демократичної держави.

Сьогодні розвиток освіти і науки, молодіжної політики та спорту є пріоритетом як для Президента України, Уряду, Парламенту, так і для усього суспільства.

Молодь – ровесниця Незалежності, яка зростала разом з нашою державою, зараз прославляє Україну у світі, демонструючи високий інтелект, поповнюючи вітчизняні наукові здобутки, виборюючи перші місця на олімпіадах та спортивних змаганнях. Вона є основою побудови заможної та процвітаючої України.

Бенджамін Дізраелі колись сказав: «Майже все визначне зроблене молодими». Тому на порозі нового етапу життя нашої держави перед українською молоддю відкривається безліч нових можливостей, незвіданих шляхів та перспектив, і нашим завданням є створення гідних умов для її самореалізації.

Щиро зичу всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, добробуту, невичерпного джерела віри, надії та любові. Нехай мир і злагода панують у рідній Україні!

З повагою
Дмитро Табачник, Міністр освіти і науки, молоді та спорту України

На адресу ректора НТУ «ХПІ» Л. Л. Товажнянського та всіх політехніків надійшли численні поздоровлення з нагоди 20-ї річниці Незалежності України та початком нового навчального року, серед яких привітання народного депутата України Сергія Баранова-Мохорта, який звернувся до першокурсників з теплими словами: «Ви вступаєте у чудовий світ творчого пошуку, пізнання наукових таємниць. Бажаю кожному з вас досягти своєї мети та реалізувати її в майбутньому!»

 

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет