О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Щастя, наснаги та добробуту!


[Колектив кафедри «Гідравлічні машини»]
#11-12 от 19.05.2011

23 квітня виповнилося 75 років майстру виробничого навчання кафедри гідравлічних машин Віктору Івановичу Пилипенку.

Віктор Іванович працює на кафедрі більше 30 років. За цей час він досконало вивчив усі тонкощі лабораторних установок із загальних і спеціальних курсів. Брав участь у створенні, а також особисто виготовляв багато лабораторних установок різної складності. Віктор Іванович підтримує лабораторний парк у робочому стані, виконуючи з навчально-допоміжним персоналом складні ремонтні роботи за допомогою верстатного й іншого устаткування. При проведенні складних лабораторних робіт зі спеціальних курсів надає допомогу викладачам.

У період зимових і літніх канікул проводить ревізію лабораторного устаткування кафедри, усуває виявлені несправності. Перед початком семестрів лабораторна база кафедри завжди готова до проведення занять.

Багаторічна і плідна праця на кафедрі та професійне ставлення до виконання своїх обов’язків, відповідальність за доручену справу забезпечили В.-І. Пилипенку авторитет та повагу колективу.

Бажаємо Вам, шановний Вікторе Івановичу, міцного здоров’я, щастя, наснаги та подальших успіхів у роботі!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет