О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я та творчого натхнення!


#11-12 от 19.05.2011

29 квітня виповнилося 75 років професору кафедри «Гідравлічні машини» Владиславу Олександровичу Количеву. Близько 50 років він працює в нашому університеті, активно займається науковою і педагогічною діяльністю. Підготував і опублікував більше 130 наукових робіт, у тому числі два навчальні посібники з грифом Міносвіти України. Виклав сучасні методи розрахунку і аналізу робочого процесу, використання методу математичного моделювання для розробки проточних частин гідромашин. Активно розробляє проблеми, пов’язані з науковим напрямом «Методи математичного моделювання і оптимізації в області проектування і дослідження лопатевих гідромашин». У рамках цього напряму під керівництвом В. О. Количева захищено 5 кандидатських дисертацій.

Він підготував і прочитав багато курсів лекцій для студентів енергомашинобудівного факультету. У плідній науково-дослідній і педагогічній роботі на повну силу виявився природний дар вченого, експериментатора, винахідника і організатора. На кафедрі він створив наукову школу, яка вивчає методи моделювання та оптимізації робочого процесу гідротурбін.

Багато уваги приділяє професор В. О. Количев навчально-методичному забезпеченню процесу навчання студентів, видав понад 20 навчально-методичних робіт зі спеціальних дисциплін кафедри. Він нагороджений медаллю «Ветеран праці».

Багаторічна і плідна робота на кафедрі та професійність у виконанні своїх обов’язків, відповідальність за якісне навчання студентів забезпечили В. О. Количеву авторитет та повагу, як серед студентів, так і серед колег.

Бажаємо Вам, шановний Владиславе Олександровичу, міцного здоров’я, щастя, добробуту та подальших успіхів у роботі!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет