О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наші студенти – переможці та призери Всеукраїнського конкурсу


#11-12 от 19.05.2011

Кожного року студенти хімічних факультетів беруть активну участь у конкурсах наукових робіт. Тільки у 2010 році у підсумкових науково-практичних конференціях Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук були учасниками 9 студентів Н, О та ІТ факультетів, 7 з них стали переможцями ІІ туру Всеукраїнського конкурсу, а ще 2 студенти одержали диплом учасника та диплом оргкомітету.

Л. Мельниковська (ІТ-84) з кафедри інтегрованих технологій, процесів та апаратів (науковий керівник професор Л. М. Ульєв) отримала Диплом I ступеня з напрямку «Нафтова та газова промисловість»; Г. Щічка (Н-24а) з кафедри технічної електрохімії (професор Л. В. Ляшок) – Диплом I ступеня з напрямку «Хімічна технологія та інженерія»; О. Усіченко (О-44а) з кафедри технології жирів (професор Ф. Ф. Гладкий) – Диплом II ступеня з напрямку «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції»; Ю. Вецнер (Н-14) з кафедри хімічної технології неорганічних речовин, каталізу та екології (професор А. С. Савенков) – Диплом III ступеня з напрямку «Хімічна технологія та інженерія»; О. Смирнова (Н-45) з кафедри технічної електрохімії (доцент В. В. Штефан) – Диплом III ступеня з напрямку «Екологія і охорона навколишнього середовища»; С. Касатікова (О-13) з кафедри технології органічних речовин (доцент В. Б. Дістанов) – Диплом III ступеня з напрямку «Хімічні науки»; В. Марченко (О-55а) з кафедри біотехнології і аналітичної хімії (доцент Л. В. Горбунов) – Диплом III ступеня з напрямку «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Учасники підсумкових науково-практичних конференцій Всеукраїнського конкурсу В. Маршала (Н-14а) з кафедри хімічної технології неорганічних речовин, каталізу та екології (професор І. О. Слабун) та С. Миколаєнко (Н-35) з кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей (доцент О. Ю. Федоренко) нагороджені Дипломами оргкомітету.

У 2010 році переможцями Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямком «Технічні науки» стали Наталія Болдирєва (Н-35), яка одержала диплом І ступеня та Сергій Антоненко (Н-35), що був нагороджений Дипломом ІІ ступеня.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет