О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Друге місце – у харківських політехніків


[Професор В. Гусельніков]
#8-9 от 15.04.2011

Студентка 4 курсу кафедри «Інформаційно-вимірювальні технології і системи» Людмила Суліма зайняла 2 місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з напрямку «Метрологія, стандартизація та сертифікація».

Заключний II тур олімпіади був проведений 22–24 березня у Національному університеті «Львівська політехніка». До участі в ньому було запрошено 29 студентів – переможців I туру з 10 провідних вищих навчальних закладів України. НТУ «ХПІ» представляли студенти кафедри ІВТС Людмила Суліма (АП-27), Марина Волянська (АП-47б) та Марина Михайленко (АП-47а).

Учасників олімпіади привітали проректор з науково-педагогічної роботи НУ «Львівська політехніка» Дмитро Федасюк, директор інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Богдан Стадник та завідувач кафедри метрології Петро Столярчук. Самі випробування проходили на кафедрі метрології, стандартизації та сертифікації. 1 місце посіла студентка «Львівської політехніки» Олена Антонюк, 2-ге – студентка НТУ «ХПІ» Людмила Суліма (на знімку), 3-є місце розділили Марія Манзарук (Одеський державний інститут вимірювальної техніки) та Марина Дороніна (Національний гірничий університет, Дніпропетровськ). Почесні грамоти за відмінні знання в галузі метрології отримали Марина Волянська і Марина Михайленко (НТУ «ХПІ»).

Згодом учасники олімпіади зустрілися за «круглим столом», який провела доцент кафедри метрології, стандартизації і сертифікації Наталя Гоц. Молодь вела зацікавлену розмову про підготовку фахівців з метрології, стандартизації та обговорювала тематику студентських наукових досліджень і практичних розробок у цій галузі.

Після змагань були також проведені цікаві екскурсії старим Львовом, харків’яни познайомилися з львівською оперою, з церквою св. Юра.

Поздоровляємо харківських політехніків з нагородами і сподіваємося на їх перемогу у наступному році! Дякуємо львівським політехнікам за відмінну організацію олімпіади!

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет