О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наш ректор – кращий освітянин 2010 року


[За матеріалами газети «Освіта» (№1, 5–12 січня 2011 р.).]
#2-3 от 15.02.2011

Газета «Освіта» опублікувала результати опитування читачів з приводу визначення найяскравіших постатей в українській освіті. У листах до редакції та електронних повідомленнях названо кілька сотень імен подвижників, майстрів педагогічної справи.

Минулий рік був позначений багатьма нововведеннями і змінами в галузі освіти, що спонукали до наполегливого пошуку оптимальних шляхів розвитку галузі. Це не залишилось непоміченим колегами, учнями, студентами, батьківською громадськістю.

Рейтингове голосування відзначило серед претендентів особистості, яким і присуджено освітянські відзнаки.

Леоніда ТОВАЖНЯНСЬКОГО, ректора Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» за відкриття нових сучасних спеціальностей, що забезпечують підготовку технічної еліти держави, визнано кращим освітянином року, лауреатом відзнаки «Лиш Храм збудуй».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет