О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Оптимум – 2010»


#28-29 от 21.12.2010

1–3 грудня в НТУ «ХПІ» відбулася 7-а міжнародна науково-практична конференція «Дослідження та оптимізація економічних процесів. Оптимум – 2010». Вона проводиться економічним факультетом і кафедрою економічного аналізу та обліку кожні два роки. Співорганізатори конференції – навчально-методична комісія з економіки та підприємництва Міністерства освіти, науки, молоді і спорту України, Московський державний технологічний інститут «Станкін», Білоруський державний технічний університет, Старооскольський технологічний інститут.

На конференцію було представлено 238 доповідей викладачів, студентів, магістрів з навчальних закладів різних міст України та інших країн, серед яких 92 кандидати наук та 21 доктор наук.

У роботу пленарного засідання було включено доповіді вчених з Харкова, Полтави, Краматорська, Києва, Черкас, Донецька, Старого Оскола (Росія), Магдебурга (Германія), Мішкольця (Угорщина).

Після пленарного засідання роботу конференції було продовжено на секційних засіданнях згідно з тематикою доповідей. Секції було проведено на базі кафедр економічного аналізу та обліку (завідувач – професор В. М. Тимофеєв), економіки та маркетингу (професор А. І. Яковлєв), загальної економічної теорії (професор С. М. Архієрєєв), автоматизованих систем управління (професор М. Д. Годлевський), бізнесу та контролінгу (професор В. А. Міщенко), економічної кібернетики та маркетингового менеджменту (професор В. Я. Заруба).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет