О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Премія НАН України для молодих вчених


#28-29 от 21.12.2010

Доценти Денис Володимирович Лавінський, Юрій Володимирович Ромашов та науковий співробітник Володимир Миколайович Соболь з кафедри теоретичної механіки відзначені премією НАН України для молодих вчених за серію наукових праць «Методи оцінювання міцності прес-форм і контейнерів для упаковки радіоактивних відходів АЕС та стінок вакуумних камер для виводу частинок з прискорювачів».

* * *

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади студенти університету посіли 9 перших, 10 других, 9 третіх місць.

* * *

З нагоди 125-річчя НТУ «ХПІ» Національний банк України випустив ювілейні монети номіналом 2 та 5 гривень, а Укрпошта – піваркуш марок, конверт першого дня з піваркушем зі спецгашенням, конверт першого дня без піваркуша з логотипом університету.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет