О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Хроніка ювілейного року


#28-29 от 21.12.2010

Разом із університетом ювілеї відзначили також факультети і кафедри: інженерно-фізичний, електроенергетичний та механіко-технологічний факультети – 80 років, енергомашинобудівний – 60, факультет транспортного машинобудування – 45, кафедри загальної та експериментальної фізики; хімічної технології неорганічних речовин, каталізу та екології – 125 років. Кафедрам технології жирів та продуктів бродіння, автомобіле- і тракторобудування, турбінобудування, нарисної геометрії і графіки, організації виробництва та управління персоналом виповнилося 80. А кафедри іноземних мов, загальної економічної теорії і фізичного виховання приймали вітання з нагоди 60-річчя, автоматизації хіміко-технологічних систем і екологічного моніторингу – 45!

* * *

Команда НТУ «ХПІ» у фінальних змаганнях чемпіонату світу серед студентів з програмування 2010 року, що проводилися за схемою ACM-ICPC (International Collegiate Programming Contest), які відбулися 1–5 лютого в китайському місті Харбін, зайняла 14-е місце і тим самим увійшла до тридцятки кращих команд світу. Це студенти Дмитро Джулгаков, Данило Бондарев, Станіслав Червяков, керівник команди – завідувач кафедри комп’ютерної математики й математичного моделювання, професор Л. М. Любчик.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет