О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Премію Харківської міської ради – дітям


#28-29 от 21.12.2010

«За вагомий вклад у вирішення соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування» – така премія запроваджена Харківською міською радою. Вона присуджується за досягнення значних результатів у вирішенні соціально-економічних, гуманітарних, правових питань; у сфері охорони здоров’я та зміцнення міжнародних зв’язків Харкова в таких номінаціях, як розвиток самоорганізації населення; промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв’язок; освіта і наука; творчі досягнення та ін.

Серед 20 лауреатів Премії Харківської міської ради 2010 року – ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Заслужений діяч науки і техніки, лауреат Державної премії України, д. т. н., професор Л. Л. Товажнянський. Ця відзнака свідчить про визнання великого вкладу ректора та очолюваного ним університету в багатогранне життя і діяльність нашого Харкова – міста науки, міста студентів, інтелектуального центру України.

Вітаємо Вас, Леоніде Леонідовичу, з присудженням премії і бажаємо нових звершень на благо НТУ «ХПІ», нашого міста і всієї держави!

Професор Л. Л. Товажнянський передав грошовий еквівалент (10 тис. грн.) Премії Харківської міської ради дітям – вихованцям Зеленогайської школи-інтернату № 1 у селищі Високому, над якою вже багато років шефствує Харківський політехнічний. Ці кошти будуть матеріальним додатком до тієї уваги і піклування, яке постійно виявляють до вихованців інтернату студенти і викладачі НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет