О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо з Новим роком!


#28-29 от 21.12.2010

Дорогі друзі!

Завершується значний етап у житті колективу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Щойно ми відзначили 125-річчя нашого улюбленого ХПІ, до цієї дати ми готувалися заздалегідь, славному ювілею присвячували свої досягнення в науці, в підготовці фахівців, у зміцненні престижу університету.

Рік, що минає, продемонстрував велич нашого найстарішого в Україні технічного вузу і силу його колективу, любов кожного політехніка до рідного університету.

Перемоги наших студентів у європейських та світових першостях і олімпіадах з найсучасніших фахових дисциплін, премії Президента України вченим Харківського політехнічного, впровадження розробок політехніків у промисловість, плідна співпраця з провідними підприємствами і науковими, академічними установами України, золоті, срібні та бронзові медалі європейських і світових змагань, завойовані спортсменами-політехніками, успіхи творчих колективів Палацу студентів – все це свідчить про гідне продовження сучасниками великих традицій ХПІ, про те, що на університет чекає величне майбутнє.

2010-й, ювілейний, рік уже став історією нашого університету. А рік прийдешній, я впевнений, несе нам нові досягнення у славу НТУ «ХПІ». Щоб їх звершити, я бажаю вам, дорогі професори й викладачі, студенти і співробітники, міцного здоров’я, добробуту й щастя у ваших родинах. Нехай новий рік принесе мир і злагоду, стабільність і розквіт нашій Україні!

Ректор НТУ «ХПІ» Леонід Товажнянський, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України, д. т. н., професор.

 

С новым, 2011 годом, поздравляют всех политехников наши студенты: стипендиат Харьковской облгосадминистрации, мастер спорта Украины по легкой атлетике, чемпион Украины, участник чемпионата Европы, член Национальной сборной Украины Дарья Пижанкова (БФ-39а) и стипендиат Президента Украины Александр Македонский (О-37б).

Фото В. Русиновского

Дай Боже вам любові і тепла,
Добра в сім’ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!

Хай здійснює бажання рік Новий,
Хай вся родина ваша процвітає.
З чудовим святом радості і мрій
Я щиро і сердечно вас вітаю!
 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет